torek, 14. junij 2016

Mačja predpasnika - darilo za vzgojiteljici

Veliko ur vsak dan naši otroci preživijo v vrtcu, šoli, veliko dogodivščin, smeha pa tudi kakšna solzica se nabere v enem letu. Če svojega otroka vsak dan pustiš z osebo, ki ji lahko popolnoma zaupaš, saj veš, da bo storila vse najboljše za tvojega otroka, ko vidiš, da otrok rad hodi v vrtec ali šolo, da spoštuje učiteljico ali vzgojiteljico, da jo ima brezpogojno rad, da je motiviran za učenje, igriv, nasmejan, si lahko res hvaležen.


Kar nekaj vzgojiteljic in učiteljic smo že zamenjali s fantoma in vem, da žal vedno ni tako idilično in prav zato, ko naletiš na odlično vzgojiteljico ali učiteljico, si res vzamemo čas, da se ji zahvalimo, da ji to povemo. Da ji rečemo hvala iz srca.


Fanta sem vedno spodbudila, da smo skupaj naredili darilce za tako vzgojiteljico ali učiteljico, da so sami povedali ali zapisali, ko so že znali, za kaj vse bi se ji radi zahvalili, da so zapisali hvala  s svojimi besedami. Nič ne zveni bolj pristno kot zahvala iz otroških ust.


Res sem bila vesela, ko se je name obrnila U. kot predstavnica staršev skupinice triletnikov. Vzgojiteljicama, o katerih sem slišala same superlative, so se želeli ob koncu leta zahvaliti z unikatnim predpasničkom z muckom. Tako sta nastala dva pisana, razigrana predpasnika, ki ju lahko nosita na obe strani. Drugo enobarvna stran se lahko izkoristi tudi za podpise otrok, risbice s pisalom za tkanine, a je za to potrebno malo več dodatne organizacije na strani staršev, kar vemo, da je lahko velik izziv.  Res upam, da bosta prejemnici z darilom zadovoljni, da bo lep spomin na leto, ki so ga preživeli skupaj. Čast mi je, da sem postala del te zgodbe.


Želim vam, da bi v življenju srečali čim več takih ljudi, ki se jim boste želeli iz srca zahvaliti, da so to kar so.

Maja

8 komentarjev:

  1. Lepo in predvsem uporabno darilo :-)) Krasna sta.

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantastična predpasnika
    to bosta vzgojiteljici veseli
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Top predpasnika! Super za takšno uporabno in lepo darilo, ki sigurno ne bo obležalo v kakšnem predalu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. noro, lepa izvedba, ideja pa fenomenalna

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako krasna predpasnika, še posebno prvi mi je izredno všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jej, kako je to sladko in fantastično narejeno. Super je!

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...