četrtek, 21. julij 2011

Hišico dobi...

Naj se najprej zahvalim vsem za spodbudne besede v objavi Ena hišica zate, ena hiša zame. Nikoli se ne ve, kdo pozna tiste prave ljudi, ki bi si lahko ustvarili svoj domek v stanovanju, ki nam je tako pri srcu. In to z razlogom



Stanovanja sicer še nismo prodali (res je, da tudi čas ni najbolj idealen), smo pa zato imeli nekaj zanimivih ogledov in morda bo kateri o njih tisti pravi.

Med 21 komentarji, ki ste jih pustili pod zgornjo objavo ali katerokoli drugo objavo na blogu o Prav posebnem stanovanju v Postojni, je random.org izžrebal...

HALI! 

Čestitke! Hali, oglasi se mi na mail, da se zmeniva za predajo ključa tvoje nove hišice.

Še naprej pa ste vsi prav toplo vabljeni, da se oglasite pri nas doma v Prav posebnem stanovanju v Postojni, se razgledate naokoli in malo pokremljate z mano. Obljubim, da skodelica čaja in kakšen piškotek zagotovo ne bosta manjkala.

Imejte se lepo in uživajte poletje.

Maja

torek, 12. julij 2011

Poštempljali smo vse :)

Če odštejem zabavo, ki jo imajo mali otroci s štempiljkami, večje vrednosti v njih nisem videla ... do pred kratkim. V Mladinski knjigi sem našla tako lušne štempiljke! Vzela sem kar dva  kompleta: komplet divjih in komplet domačih živali. V vsaki je pet odraslih živali z mladički.


In sva se lotila z najmlajšim triletnikom. Najprej sva reciklirala dve enobarvni beli majčki od starejšega, ki sta se ponašali s flekci od sadja in sladoleda. Uporabila sva nove štampiljke in barvo za tekstil, ki sva jo nanašala z gobico neposredno na štampiljke. Enako lahko uporabite tudi druge oblike, midva sva naprimer pokrovček za krogce.


Na koncu sva poštempljala še na hitro sešite poletne 3/4 hlače.


In potem sva se ustavila... no, vsaj za sedaj. Imela sva se super in nastali so res unikatni kosi oblačil. Da ne omenjam, kako važen je sedaj mlajši v vrtcu v svojih avtorskih majčkah! Toplo priporočam.

Imate tudi vi kakšno idejo, kako še uporabiti štampilke, razen za voščilnice?
Bodite lepo.

Maja


p.s. Na blogu o našem stanovanju v Postojni, ki mu iščemo nove prave lastnike, smo se sprehodili po največji sobi stanovanja, ki je pri nas tri v enem. Lepo vabljeni, da nas obiščete.


četrtek, 7. julij 2011

Rumena z veliiikim kitom

Kot sem obljubila v objavi Šivanje s slovarjem pri roki, vam pokažem še kapo, ki je nastala za mlajšo, bolj zahtevno stranko. Njene želje so bile, da je rumena z zelo veliiikim kitom.


In kako mi je uspelo? Rumena je dovolj rumena, kit pa je malce premajhen, po mnenju novega lastnika. Biti bi moral okoli in okoli. Oh, otroška domišljija, kaj ni nekaj fantastičnega!


Kje najdete kroj, če vas zamika, sem napisasla v prvi objavi. Blago pa je tudi tokrat iz Kilometra.

V prejšnji objavi pa lahko še vedno pustite komentar do 20.7. in med vsemi bom izžrebala novega prejemnika pikaste torbice.

Bodite lepo in želim vam čim več brezskrbnih trenutkov v senčki.

Maja


p.s. Na blogu o prav posebnem stanovanju v Postojni, ki išče nove prave lastnike, smo si včeraj ogledali najmanjši prostor v stanovanju. Uganete kateri je?

ponedeljek, 4. julij 2011

Ena hišica zate, ena HIŠA zame

Izredne razmere zahtevajo izreden pristop. Na naši poti do hiške ni več ovir in najkasneje pozimi se bomo selili v svojo hišico, kar pomeni, da moramo prodati stanovanje. Žal razmere na trgu niso idealne, še težje pa je potencialnim kupcem v petnajstih minutah prikazati čar našega stanovanja. Stanovanje namreč niso samo štiri stene in njihova ohranjenost. Je veliko, veliko več. Med vsemi stanovanji, novimi in starimi, je prav to res nekaj posebnega. Čisto zares! Vas zanima zakaj?

Na naslovu www.stanovanjevpostojni.blogspot.com vas bom popeljala v prav vsak kotiček našega stanovanja, sprehodili se bomo po okolici, v senčki pod slivo poklepetali s sosedi… Pridete?


Imam pa za vas še majhno presenečenje. Med vsemi, ki boste pustili komentar pod to objavo ali katerokoli objavo na blogu našega stanovanja do 20.7.2011, bom izžrebala enega, ki dobi tole majhno torbico s svojo hiško.


Torbica je narejena je iz 100% bombaža, dodatki na njej pa so leseni. 


Zelo vesela bom, če link do stanovanja v Postojni posredujete naprej tistim, ki menite, da bi jih utegnilo zanimati. Morda tako le najdemo prave nove lastnike za naše stanovanje v Postojni.

Vsi konstruktivni komentarji, predlogi, ideje so zelo, zelo dobrodošli.

Hvala vam in srečno tako vam kot nam :)

Maja

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...